Clercy debuteert met Good Guitar

Onlangs dropte de Gentse Clercy een introductievideo in verband met zijn aankomend EP. Niet veel later gooide hij een promoclip online waarin hij ons een voorproefje geeft van zijn debuut single.

We weten nog niet heel veel over Clercy, enkel dat zijn album in de maak is en dat hij ons in spanning laat afwachten. Onlangs dropte hij een promovideo waar hij een tipje van de sluier onthult. In deze video kondigt Clercy zijn debuut single Good Guitar aan waar we al enkele seconde van te horen krijgen.

Clercy’s debuut album The Rising Phoenix is een vijf-delig album waarvan het eerste deel een kennismaking is. Hij wilt met dit deel een paar dingen duidelijk maken dat belangrijk zijn voor hem en wil vooral dat zijn muziek voor iedereen is ongeacht huidkleur, geloof, nationaliteit en seksuele voorkeuren.

Bekijk hieronder het promoclipje van Clercy waarin je de eerste sounds van Good Guitar zal horen. Hoewel het nog niet alles is, kan ik jullie wel verzekeren dat de volledige versie de moeite waard is om te wachten! Beluister de volledige versie op Spotify of koop ‘m op iTunes!

http://itunes.apple.com/album/id1224805124?ls=1&app=itunes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s