6LACK dropped some new stuff

6LACK, die guy dat met zijn shitload aan PRBLMS de wereld veroverde, does it again met zijn nieuwe single ‘That Far’.

Ik denk dat we er allemaal mee eens kunnen zijn dat 6LACK één van de beste upcoming artists van 2016 was met zijn album Free. Na de release van zijn album is hij volledig doorgebroken. Het duurde niet lang voor andere artiesten met hem wouden samenwerken. Voor zijn eerste single na zijn debuutproject ging hij voor een collab met niemand minder dan de R&B goddess Jhené Aiko. Samen brachten ze een heel sexy tune genaamd First Fuck.

Minder sexy dan First Fuck bracht hij vorige week de track That Far uit. Degenen die bekend zijn met 6LACK weten wel dat de meeste van zijn tunes gaan over relaties en vooral ex relaties. I don’t know what his ex did wrong, but I really don’t wanna be her. In deze track maakt hij duidelijk dat hij zich niet druk maakt om de new guy en dat hij vooral gefocust is op zijn succes.

I can never worry ‘bout the next man,
been too busy focused on the next plan.

Net zoals meerdere tracks van zijn debuutalbum Free werd That Far werd geproduced door Singawd. Er gaan geruchten de ronde dat hij dit jaar nog een tweede project gaat uitbrengen, maar for now zitten we eventjes zoet met First Fuck en That Far.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s