Violencia organiseert een live evenement met als guest artist: Hef

Vrijdag avond is het zover: Violencia presenteert een live evenement met al hun deelnemers. De legendarische Hef zal doorheen de avond het publiek entertainen in de Antwerpse Publik.

Wat gaan we juist allemaal te zien krijgen? De crewleden van Violencia hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en dat heeft zeker z’n vruchten afgeworpen. Deze vrijdagavond kan je het resultaat van maanden hard werk komen bewonderen. Elk onderdeel van de avond telt mee voor de eindbeoordeling in de finale, die door niemand minder dan Hef gepresenteerd zal worden. Niet alleen is Hef de finale jurylid, maar hij zal ook aanwezig zijn om de younings te supporten en zelf op te treden.

Leuk weetje: Hef’s album komt 23 december uit. Een perfect kerstcadeau als je het mij vraagt! Vergeet zeker niet aanwezig te zijn op deze avond, tickets koop je hier of aan de kassa! Beluister hieronder alvast een paar tracks van Hef om lekker in de mood te komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s