Aaròn Got Bars Part 3

New Kid Aaròn bracht onlangs de eerste 2 delen van zijn debuut project uit. Vandaag krijg ik de eer om zijn derde en laatste track ‘Aaròn Got Bars Part 3’ te releasen.

Toen ‘Aaròn Got Bars Part 2’ uitkwam koos hij voor een DJ Khaled beat waar hij zijn bars op spitte. Voor zijn laatste deel van het project stepte Aaròn zijn game up en ging hij hard op de monsterlijke beat van Drug Dealer Anonymous van Pusha T en Jay Z.

Of dit echt het laatste deel is weet ik niet zo zeker. Maar Aaròn kennende, zou wel instaat zijn om nog een Part 4 online te gooien in afwachting naar zijn eerste EP dat ergens in 2017 gereleaset wordt. Tot dan zijn we nog even zoet met de track die hij vandaag brengt. Zowel de productie als afmixing wordt verzorgd door Alexandre (aka FanthomPanther). Beluister hieronder de nieuwe track van Aaròn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s