Frenna VS Mula B

Dat Frenna sinds een paar weken beef met Mula B heeft is geen geheim meer en dat hebben de jongens onlangs in hun 101 Barz studiosessie’s nog eens bevestigd. Niet veel later begonnen de boys volledige diss tracks te droppen. 

Tijdens de 101 Barz studiosessie van Frenna gooide hij een paar shots op Mula B. Veel kwam er niet van tot Mula B samen met de andere boys van Wilde Westen Nation een gekke studiosessie brachten en een paar shots terug gooiden op Frenna.

Minder dan een dag later gooide Frenna een hele diss track naar Mula B genaamd “777”. Waar het juist over ging was somehow moeilijk te verstaan, maar Genius vertelde me dat er verschillende disses op Mula werden gegooid. Hoewel is sommige lines best zwak waren, klonk de track in z’n geheel extreem catchy.

Beste (en enige goede) diss op de Frenna track vond ik: ‘Je noemt je mixtape D&G maar ik kijk naar je muur zie ik welloe platen.’ Maar die line murderede Mula B al heel snel op zijn track met: ‘Je hebt die nummers in de charts, maar verkoopt geen kaartjes voor je tour.’

De seconde dat Mula B zijn “Meester Plusser” dropte, veranderde twitter in een slagveld. Er werden verschillende meme’s en mopjes gemaakt over de harde lines dat Mula bracht. Op een harde Ilias-beat (shocker) opende Mula de track met Frenna, Frenna, Frenna… Kijk je gezicht… Je lijkt op die oude BlackBerry Curve!

Mula B houdt zich duidelijk niet in met “Meester Plusser” en maakt Frenna volledig gelijk met de grond met een paar van zijn punchlines. Wie deze battle gewonnen heeft is voor velen al duidelijk maar ik ben benieuwd of er nog een ronde 2 komt.

Damn wat doe ik niggers aan. Ik haal drie doekoe uit m’n zak, je hebt geen oog meer dichtgedaan.

Hoe de Frenna-Mula B Beef ontstaan is?
Het begon allemaal een paar weken terug tijdens ‘Vestival’. Voor een best bekende Nederlandse vlog de vraag gesteld aan verschillende artiesten: “Hoeveel heb geld jij op dit moment in je zak?” Gedurende heel de dag stond Frenna on top tot de vraag aan Mula B gesteld werd en hij meer dan het dubbele trok. En dat is het moment waar de eerste shots gevierd werden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s