Taylor Bennett – 10 fingers of death – Sway In The Morning

Talent zit blijkbaar in de familie want onlangs spitte het broertje van Chance The Rapper wat vuur tijdens de eerste ’10 Fingers Of Death’ – sessie op Sway In The Morning.

Voor degenen die niet bekend zijn met het programma: Sway In The Morning is een studio sessie waar Swavey the hottest artists uitnodigt voor een freestyle op zijn show. There’s such thing called ‘5 Fingers Of Death’ waar de artist 5 verschillende beats krijgt om opeenvolgend op te freestylen. Wat een grotere uitdaging is dan je denkt. Danny Brown bijvoorbeeld durfde de uitdaging niet aan te gaan! “Many that tried, but many that failed.” klinkt het.

Afgelopen maand kwam dus de eerste ’10 Fingers Of Death’ en niemand minder dan Taylor Bennett kreeg de eer om deze te ace’n and he did! Gedurende 12 minuten en 41 seconden brengt Bennet non-stop harde lines op 10 verschillende beats.¬†Hoewel het begin stroef ging door de slechte werking van de headphones bleef Bennett gaan alsof er niets aan de hand was. Bekijk zijn fire spitting hieronder!

 

 

Mijn favoriete Sway In The Morning – freestyle? Childish Gambino – Poundcake

Ook Childish Gambino kreeg de eer om wat te freestylen in Swazey’s studio. Hij kreeg de prachtige beat van Drake’s ‘Poundcake’. Wat hij uitwerkte naar een heel rustige maar lyricaal fantastische track. I love hoe hij zijn eigen persoonlijkheid in de song zet maar het toch ergens nog humoristisch houdt. Persoonlijk is dit een van mijn favorites en beter dan het originele. Sorry, Drake!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s