Best Panda-Remix Ever

Het is geen geheim meer dat de Asian Trap hotter than ever is. Nadat de mannen van ‘The Cohort’ zichzelf bekend hebben gemaakt, hebben verschillende rappers vanuit Japan, Zuid Korea en Indonesië ook hun stem laten horen. 

Deze keer is het de beurt aan China! Aan de ‘Higher Brothers’ om precies te zijn, een badass viertal uit het Noorden van China. De Brothers kregen voor het eerst shine bij het releasen van ‘Black Cab’ tijdens de zomermaanden. De track werd gereleased door ’88Rising’, wat de hottest Asian hip hop-platform is.

Toen ik de boys voor het eerst hoorde was ik meteen verkocht. Hun flow is S-I-C-K. Over de lyrics kan ik jammer genoeg niets kwijt, maar blijkbaar rappen de jongens in verschillende Chinese accenten zodat het over heel het land verstaan wordt. Er zit zelfs een Japans stuk in en naar mijn mening is de verse van die ‘iets gezettere’-Asian de coolste. Hij rapt niet alleen maar slaagt er ook nog eens in om de gekste geluiden tussen zijn verses in te gooien.

Bekijk ‘Black Cab’ hieronder!

 

 

Ain’t this the coolest shit you’ve ever seen? Diezelfde jongens hebben dus een remix gemaakt op de wereldberoemde track ‘Panda’ van Desiigner. Een remix maken op zo’n hype track is altijd een beetje risky, maar daar hadden de Higher Brothers dus blijkbaar geen schrik voor want ze hebben de beat helemaal vermoord met hun gekke Chinese bars.Hoewel ik er jammer genoeg nog steeds geen fuck van versta, I like it better than the original one! De energie en Asianweirdness dat deze jongens overbrengen is insane.

Leuk weetje: Ook Kanye heeft een poging gedaan om de Panda-beat te killen but he really didn’t.

Check hier Higher Brothers – Panda Remix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s