Adje 101 Barz Studiosessie

Afgelopen maand staat de 101 Barz studio on fire! Niet lang geleden stond Cho in de studio’s met een paar fire verses en dat werd gevolgd door Soufiane Eddyani, de eerste Marrokaanse Belg in de 101 Barz. Deze week mocht niemand minder dan Adje onze Rotjoch vergezellen! 

Adje begint de sessie met een chille beat en een dope flow. Een perfecte om mee te beginnen! Na een paar goeie -én bizarre- punchlines (zie: ‘Ik heb een bitch gevingerd met m’n dikke teen.’) schakelde hij over naar het tweede deel van zijn sessie, wat persoonlijk mijn favoriet is.

Eerst en vooral een shout out naar de beatmaker voor deze prachtige beat. De piano in de background is gewoonweg goddelijk, laten we daar al duidelijk over zijn. ‘Veel fakeness het is moeilijk om wat reals te krijgen, ik rap niet voor de money maar om je ziel te krijgen.’ klinkt het in de verse dat gevolgd wordt door nog een paar harde lines. Deze track wordt blijkbaar ook zijn volgende single!

De tweede verse wordt gevolgd met een single van zijn opkomend EP samen met Esko. Een stuk waar hij ons duidelijk wil maken dat elke blessing met een curse komt, and he did that damn well!

Adje eindigt de sessie met een voorproefje van de volgende single (na die ene van daarnet dan). Ook wel eentje om naar uitkijken! Very dope vibe and beat!

Go check out Adje’s 101 Barz Studiosessie ,it’s lit en hou die EP zeker in de gaten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s