Track Of The Week: SFB // Bleed 4 De Fam

Screen Shot 2016-08-30 at 20.05.03.png

Dat de jongens van SFB goed bezig zijn is geen geheim en dat bewijzen ze vandaag weer eens met een gloednieuwe clip. 

Onlangs bracht SFB (a.k.a Strictly Family Business) hun album ‘Lituatie’ uit waarin ze samenwerkten met GLOWINTHEDARK. Voor hun nieuwe clip zorgden ze voor een collab met  de Indonesische pianist Wibi Soerjadi.

Na de prachtige piano solo van Wibi opent Frenna de track met zijn catchy hook. Daarop volgen een paar harde verses van Jandro, Priceless en KM. Qua catchyness heeft ‘Bleed 4 De Fam’ ‘My Life’ veruit overtroffen. Perfecte track om deze prachtige zomer te beëindigen als je het mij vraagt!

‘Bleed 4 De Fam’ is ontstaan uit een samenwerking met Netflix en geïnspireerd op de Netflix Original serie Narcos.. De productie credits gaan allemaal naar Dicey en de prachtige beelden hebben we te danken aan onze geniale Frank Telli.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s