Isaiah Rashad releast het beste album van 2016.

De TDE-rapper Isaiah Rashad is veruit een van de meest underrated rappers in de Amerikaanse scene. Met zijn album ‘The Sun’s Tirade’ zal hij daar verandering in brengen. 

isaiah-rashad-the-suns-tirade-cover

Toen ik 2 jaar geleden Isaiah Rashad voor het eerst leerde kennen was ik meteen fan. Ik kreeg de eer om zijn eerste optreden in België bij te wonen in het voorprogramma van Schoolboy Q. Twee vliegen in één klap! Dit was de avond dat ik mezelf bekeerde naar de Top Dawg Entertainment-fan die ik nu ben.

Eerder dit jaar hebben we al fire projects gekregen van zijn collega (and my all-time-favorite) Kendrick Lamar. Ook Schoolboy Q liet zichzelf niet ongezien met zijn Blank Face LP. Maar nu is het de beurt aan Isaiah om te shinen!

Op het album werkte Rashad samen met SiR, en nog zoveel anderen. Ook female TDE artist SZA kreeg een plaatsje op het album en uiteraard was een verse van Kendrick hier ook niet misplaatst. Buiten het feit dat Isaiah een keuze maakt van heel interessante samen werkingen, sta ik ook verbluft over de productie van de tracks. Oh ja, nog een dikke vette shout out naar de beatmaker, zo’n beats had ik nodig in m’n leven.

The Sun’s Tirade is een album waar ik op aan het wachten was en is by far het beste album van 2016 -sorry not sorry-. De Hip Hop wereld had een release als deze nodig, this changed the whole rap-game. Wie is Drake nu weer?

Met ‘The Sun’s Tirade’ slaagt Isaiah Rashad er in om zichzelf te upgraden naar mijn Top 3 Favorite Rappers. Mijn favoriete track? ‘Wat’s Wrong’! Een prachtige samenwerking met Zacari en Kendrick Lamar. De productie van deze track is heerlijk gedaan en de combinatie van de beat, backings en geniale verses bezorgde me kippenvel gedurende 5 minuten en 31 seconden!

Luister hieronder Isaiah’s brand new baby en hopelijk genieten jullie er even hard van als ik!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s