De Video Music Awards op een rijtje.

Screen Shot 2016-08-30 at 17.36.28.png

Onlangs was het weer zover, de MTV Video Music Awards. Voor degenen die het niet hebben kunnen meevolgen, maar wel up-to-date willen blijven zet ik hier eventjes de leukste puntjes op een rijtje!

– Queen B arriveerde op de witte loper met Blue Ivy (die ongetwijfeld de show stal met haar adorable outfit én attitude) en stond klaar om heel Madison Square te rocken. Aan de top met haar 11 nominaties gaf Bee het beste van haar ‘Lemonade’ om het publiek uit zijn dak te laten gaan. Ze sloot af met haar geweldige ‘Formation’ en ging naar huis met 8 awards., waarmee ze in haar hele carriere 24 VMA awards haalt en Madonna van de troon stoot. Well done, Bey!

Baby Blue does not seem to like the paparazzi :

– Gevolgd met 8 nominaties stond onze Hello-zangeres, Adele, die jammer genoeg geen enkele award won. Ook Britney Spears maakte na haar mental breakdown van 2007 een comeback op de VMA’s waar ze ‘Me, Myself and I’ performede met G-Eazy. Jammer genoeg is er nog steeds geen haar (oh, the irony) veranderd en is ze nog even trashy en ordinair als ervoor.

– The hottest couple at the moment Riri en Drake gaan ook naar huis met een paar awards. De tortelduifjes maakten onlangs hun relatie bekend en hielden dat zeker niet ongezien tijdens de VMA’s. Toen Drake Riri’s prijs uitbracht voor ‘Best Vanguard Award’ breidde hij er een 4 minuten lange speech aan (dat eerder als trouw geloften klonken) en bekende hij: ‘I’ve been in love with her since I was 22:”. Of Nicky Minaj hier mee kon lachen weet ik niet, maar ook Riri’s reactie was niet veelbelovend en misschien wel een voorzet naar Take Care 2? Either way, ze hebben er allebei een mooie VMA van gemaakt!

– Hoewel Taylor Swift niet aanwezig kon zijn op de VMA’s betekent het niet dat ze geen shine heeft gekregen, niet persé positieve, but she did shine on Kanye’s speech. Op welke drugs Kanye juist zat tijdens de VMA’s weet ik niet, maar I want some of it. Dit was veruit een van de meest ongemakkelijke en vage speeches van de VMA’s. Verder kon hij het niet laten om een shout-out te geven naar o.a Ray J en Amber Rose, en niet te vergeten zijn wifey Kim. Maar hey, wat verwachten we anders van onze Kanye. Jammer genoeg -en misschien een klein beetje onterecht- ging ook hij zonder award naar huis.

Mijn favoriete moment van de VMA’s? Toen Chance the Rapper een interview aflegde en Beyonce hen photobombde! Ongetwijfeld de leukste reactie die ik ooit gezien heb. Zowel Chance als de vrouw die het interview afnam waren allebei speechless over het gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s