New Kid In The Game: Bouzzy

6OPzoZvI

De Mechelse Bouzzy uit ZwartWerk bracht vandaag zijn langverwachte solo project uit. ‘Joga Bonito’ is de naam van de youngin zijn eerste mixtape.

Vandaag verraste de 18-jarige ZwartWerk member ons met zijn allereerste mixtape. Gedurende een jaar werkte Bouzzy dagen en nachten lang aan dit project en het resultaat mag zeker gehoord worden! Except for the tracks ‘Anoniem’, ‘Wat Ik Doe’ en ‘Duwen’ (die door Jasper Ooms zijn geproduceerd) heeft hij ook alles zelf gemixt én geproduced.

‘Ik heb een jaar lang elke dag 10 uur in de studio gezeten om dit resultaat te krijgen, ik heb er echt enorm veel moeite in gestoken.’ luidt het bij de jonge rapper.

Op zijn tape werkt de Nederlandstalige rapper niet alleen samen met de andere leden van ZwartWerk maar ook met verschillende artiesten uit België. Ook de boys van $oul’ Art mogen een deel uitmaken van ‘Joga Bonito’. Verder hoor je onze Jongen Van De Straten Ice P die samen met Kilow de track ‘Zakken’ brengt en A-Team-member Ramzi is ook volledig ‘Op De Grind’! Verschillende verses van Fredo $avage , §cottie en Levba krijgen we ook nog te horen.

Bouzzy: ‘Ik heb enorm lang gevoetbald, met ‘Joga Bonito’ wil ik laten zien dat ik verder ga als artiest en niet als voetballer.’

Mijn persoonlijke ‘Top 3’ bestaat momenteel uit ‘Bad Chick’ met Franstalige M13 (die het deze keer in het Nederlands aanpakt!). Ook ben ik fan van de track met Ramzi, ‘Op De Grind’. Op nummer 3 staat ‘Défoncer’ die samen met de boys van ZwartWerk en $oul’Art werd opgenomen.

Voor degenen die Joga Bonito nog niet hebben gecheckt, download ‘m hier! Hieronder vind je alvast de tracklist!

 

Tracklist mixtape.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s