Boys Don’t Cry, but I might.

Screen Shot 2016-08-19 at 12.20.40

Deze nacht was een wilde nacht voor de hiphop wereld. Niet alleen Tory Lanez kwam met een volledig nieuw project genaamd: Told you. Maar om 5 uur deze nacht gebeurde het gene dat we niet dachten dat nog ging gebeuren, hetgene waar we allemaal al maanden op aan het wachten zijn: een nieuw Frank Ocean!

Iets langer dan een jaar geleden gaf Ocean zijn release datum vrij voor zijn album ‘Boys Don’t Cry’, dat – tot nu – nog steeds niet gekomen is. Maar deze nacht gebeurde het onwaarschijnlijke, Frank Ocean releasete een visual album die tot mijn (en iedereen’s) verbazing niet ‘Boys Don’t Cry’ maar ‘Endless’ heet.

Volgens Apple komt Ocean’s langverwachte derde speler ‘Boys Don’t Cry’ dit weekend uit. Of we dit nu moeten geloven weet ik niet, aangezien Frank ons al een jaar aan het lijntje houdt. Gelukkig hebben we de heerlijke tracks en prachtige visuals van Endless die we even grijs kunnen draaien als Channel Orange als dat niet het geval zou zijn.

Gedurende 45 minuten en 51 seconde, verrast Frank ons met adembenemende vocals, prachtige beats en een heerlijke visual. Hij komt uit de kast met de mooiste lyrics en de hoogste noten die je helemaal speechless laten.
“But at your best you are love you’re a positive motivating force within my life.
If you ever feel the need to wonder why let me know…”
Het album Endless bestaat uit 18 -prachtige- tracks gepaard met een video loop gedurende heel het album. Ik kan nog niet zeggen welk mijn favoriete track is, wat ik wel weet: ‘At Your Best’ gaf me kippenvel en het album was worth the fucking wait.
Hieronder zet ik alvast even de tracks op een rijtje voor jullie. En de stream van het hele album! Geniet ervan!
01. Device Control
02. At Your Best (You Are Love) (Isley Brothers cover)
03. Alabama
04. Mine
05. U-N-I-T-Y
06. Ambience 001: “In a Certain Way”
07. Commes Des Garcons
08. Ambience 002: “Honeybaby”
09. Wither
10. Hublots
11. In Here Somewhere
12. Slide on Me
13. Sideways
14. Florida
15. Deathwish (ASR)
16. Rushes
17. Rushes To
18. Higgs
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s