The Last Orcas pt. 2 & 3

Screen Shot 2016-08-07 at 13.10.08.png

Zoals je in mijn vorige post al kon lezen werken verschillende rappers uit Zuid-Korea samen aan een visual reeks genaamd The Last Orcas. Vorige week kwam Okasian met de tweede deel: ‘Get That Money’. Een paar dagen later deed hij part 3 samen met Kohh genaamd ‘Save Time’.

Koreaanse rapscene is lekker aan het gaan lately. Na hun killer ‘Underwater Bank’, wat de eerste deel was van The Last Orcas, komt Okasian met een heerlijk tweede deel. In ‘Get That Money’ gaat Okasian voor een super rustige flow gepaard met -wééral- heel mooie visuals. Hier slaat hij een andere weg in vergeleken met de turn-up hitjes van de laatste tijd. Ondanks dat de beat er van mij sneller had mogen inkomen, vind ik het een heerlijk zomerplaatje.

Stilzitten hebben ze zeker niet gedaan, want enkele dagen daarna bracht Okasian het derde deel uit samen met Kohh. De beat is super dope en hoewel ik er (nog steeds) niets van versta, I can’t stop listening to it. Ook deze track komt met een high quality videoclip en qua visuals is deze veruit mijn favoriet. ‘Save Time’ laat me enorm benieuwd naar de volgende stukken van The Last Orcas.

Hieronder zet ik alvast de 3 parts zodat jullie helemaal up to date zijn over deze Craysians!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s