Drake verklaart oorlog aan Eminem!

Verklaart onze 6 God de oorlog aan de befaamde Rap God? Drake maakt duidelijk dat hij ‘Not Afraid’ is voor een rap battle met onze Slim Shady.

Sinds Joe Budden Drake’s album ‘Views’ heeft afgebroken tijdens een podcast, heerst er een beef tussen de boys. Budden releasete in 1 maand 2 disses naar Drake toe genaamd ‘Afraid’ en ‘Wake’. Waarop Drake -enkele dagen geleden- antwoordde met een sneaky verse op de track van French Montana.

Op dit punt hebben we alleen nog maar een word-war gezien door de podcasts, Drake’s onstage shots, en de verschillende verses van de rappers. Guess what? Blijkbaar zijn er meerdere woorden gewisseld via direct messages op Instagram. Drake slid in Budden’s DM’s met een uitnodiging voor zijn Madison Square Garden – shows, dat snel escaleerde naar een ‘And, I bet you can’t release 25 dis records between now and then. If you can, I will give you $10,000. LOL.’ Waarop Joe antwoordde: “LOL, maybe not 25, but I bet you I can get close to 20.”

Joe is gesigned bij Eminem’s label -Shady Records-, dus dat Ebro vermeldde dat Eminem achter Drake gaat is geen surprise. Toen Drake deze -al dan niet- roddel hoorde, reageerde hij al lachend met: That’s not gonna happen. He’d never do that. And if he did, I got something for him too.

Vanaf die dag is Twitter een slagveld geworden voor Drake. En laten we heel eerlijk zijn, een Eminem vs Drake rapbattle gaat pijnlijker zijn dan die nederlaag dat Mariah Carey in de tijd heeft gehad… Let’s hope that Eminem doesn’t go first, want hij zou Drake dieper de grond in boren dan onze gangster Clarence en zou Drizzy-boy straight back naar de bottom brengen waar het allemaal begon.

Don’t get me wrong, Drake is geen slechte artiest en heeft ook al een paar goede disses achter de rug. Hoewel hij Meek Mill gelijk met de grond maakte, is Marshall misschien iets te hoog gemikt.

Het grote ding dat Ebro, Drake en Eminem gemeen hebben is Apple Music. Naast zijn werk met Hot 97 is Ebro ook een Host op Beats 1. Drake heeft zijn eigen show op muziek zender OVOSOUND Radio én signeerde een deal voor exclusiviteit op het platform. Terwijl Eminem, het afgelopen jaar, exclusief materiaal deelde via Apple Music.

Hieronder zet ik een paar disses van Eminem, Drake en Joe Budden om ons lekker in de sfeer te houden tot het zover is. Ik kan alvast niet wachten!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s