De Jeugd // Def Major ft. Bokoesam, SBMG, Jonna Fraser

Screen Shot 2016-07-29 at 17.48.56.png

De samenwerking tussen Appelsap Fresh Musicfestival en Noah’s Ark bracht een officieel anthem uit voor het festival. Def Major (die de eerste release bracht onder het label van Jiggy Djé) werkte samen met Bokoesam, HT van SBMG en Jonna Fraser. 

Persoonlijk vind ik Def Major maar niks, zijn hook en de verse hadden ze perfect mogen vervangen door iemand anders. I really don’t like the guy, sorry not sorry. Wie verder luistert ontdekt gelukkig dat het in stijgende lijn verder gaat, te beginnen met de verse van Bokoesam, die de eerste minuten van het nummer goedmaakt.
Ook HT komt met een lekkere flow en sterke lines – geen verrassing hier. Maar Jonna Fraser komt ongetwijfeld het hardst: zijn verse is de reden om de track helemaal uit te horen én vervolgens op repeat te zetten.
“Zeg ze we zijn de jeugd!”
 
Shout out naar de producingskills van Jack $hirak voor deze beat, één waar je letterlijk niét stil op kan blijven zitten. Ook respect voor mastermind Frank Telli, die weeral eens een heerlijke clip shoot. Hij werkte voor de productie trouwens samen met die andere Vlaamse hiphop-grootheid Sami ‘Biest’ Abdou. Een coole samenwerking voor het Appelsap festival, can’t wait!
Check hieronder de clip van Def Major ‘De Jeugd’:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s