Review + Video Review – Rich Chigga // Dat $tick

These days ben ik helemaal in de ban van Aziatische Rap. Een paar dagen geleden heb ik Rich Chigga ontdekt. Een 16-jarige rapper uit Indonesië dat bekend staat als een ‘Viral Vine Star’ en dat is doorgebroken na de release van ‘Dat $tick’ begin 2016.

Een Indonesische tiener met een fanny pack die zichzelf ‘Rich Chigga’ noemt. I know what you guys are thinking, but believe me this is very dope.
Vrijwel de eerste en enige persoon die het N-woord tientallen keren kan gebruiken zonder het écht te zeggen. Schaamteloos rant hij over zijn haat tegenover politie en poseert hij met guns. Op deze belachelijk harde beat komt Rich Chigga met een super brute flow (wat in de clip best wel een hilarisch zicht is aangezien hij zo jong is!). Dit is er echt eentje waar je niet stil op kan zitten!

 

‘This is the hardest Chigga of all time.’ – Tory Lanez

Verschillende artiesten zoals o.a Tory Lanez, The Flatbush Zombies, Desiigner, Jazz Cartier, … zaten samen voor een video review. Dit is eigenlijk de video waardoor ik Dat $tick ontdekt hebt! Bekijk de clip hier onder en check wat de mannen van onze Rich Chigga vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s