New Kid in the game: Adel

Met het Europees Kampioenschap had deze jongen een freestyle gemaakt over de Rode Duivels, dat (tot mijn verbazing) verrassend goed was. Sindsdien heeft hij zeker niet stil gezeten. En vandaag is de dag dat Adel een catchy schijfje genaamd ‘Chardonnay’ dropt. 

De 20-jarige Adel weet duidelijk wat het oor wilt. First of all, wauw, wat een beat. De combinatie van de piano in de beat en de backings van Kai Wén is het perfecte deuntje voor de track dat hij brengt. Door de Spaanse verwijzingen en de zuiderse vibe zorgt Adel voor een goeie summertrack.

“Take another sip and I bet you gon’ finish in the car with me.”

Deze jongen laat er zeker geen gras over groeien en staat klaar om meisjes harten te veroveren na het releasen van ‘Chardonnay’. Een Belgische Trey Songz is iets dat we nog niet hadden maar wel nodig hebben in de scène. Hou Adel zeker in de gaten en check hier zijn track ‘Chardonnay’.

 

https://soundcloud.com/lejeunemusic/adel-feat-kai-wen-chardonnay-prod-de-la-fuentes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s