Track Of The Week – THat Part (Black Hippy remix)

Screen Shot 2016-07-16 at 01.07.18.png

Vlak voor Schoolboy Q zijn langverwachte tweede album uitbracht, zorgde hij voor een kleine verrassing. Samen met de befaamde Black Hippy-crew (Jay Rock, Ab-Soul en Kendrick Lamar) bracht hij een killer remix van de onlangs gedropte ‘THat Part’ (zonder Kanye West). 

De remixes van Black Hippy stellen nooit teleur, en opnieuw slaan ze raak. Jay Rock kreeg de eer om te beginnen met (zoals altijd) een mega harde verse. Vervolgens murdered Kendrick de hele track met zijn geniale woordspelingen. Kendrick is niet vies van doordenkers en dat laat bewijst hij hier opnieuw. Ab-Soul zijn stuk had voor mij zeker langer gemogen. Niet een van zijn beste verses maar wel extremely catchy.

“Gangbangin’ like we stand for something when Alton Sterling gettin’ killed for nothin’. Two cowards in the car, they’re just there to film, saying’ #blacklivesmatter should’ve died with him.”

Schoolboy Q maakt de track af met een mega harde verse die hij eindigt met verwijzingen naar de harde feiten op de moord van Alton Sterling. Surprising omdat de track slechts 2 dagen later werd gereleased.

Lyricaal is de Black Hippy remix veel beter dan de originele versie met Kanye West. Hoewel ik niet kan ontkennen dat de versie met Kanye een echte turn-up plaat is! Voor degenen die hem nog niet gecheckt hebben, beluister hem hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s