De Zuid-Koreaanse Trapsquad komt -weeral- met een banger!

Screen Shot 2016-07-18 at 00.05.06.png

Na de killer ‘It G Ma’ met Keith Ape dat internationaal ontplofte, komt The Cohort met hun nieuwe track ‘Underwater Bank’. 

Okasian en Bryan Cha$e werkten opnieuw samen met Keith Ape voor een video-serie genaamd ‘Last Orcas’, waarvan ‘Underwater Bank’ het eerste stuk is. De gekke Zuid-Koreanen gaan voor absurde visuals in de clip die zeker de moeite waard is om te checken.

Net zoals ‘It G Ma’ is ‘Underwater Bank’ een super catchy track. De rapgame is Azië is zeker niet te onderschatten. Ik versta geen ene moer van wat de rappers allemaal spitten, but I’m pretty sure it’s dope as fuck! Dat hoor je gewoon!

Hoewel Keith Ape de beste flow heeft, hebben de andere jongens er ook voor gezorgd dat het niet saai werd hoewel het onverstaanbaar is voor de niet Zuid-Koreanen onder ons. Hoe kan dit ook saai worden als de beat zo hard is?! Over de laatste 15 seconden van de clip ben ik nog niet uit wat deze het juist voorstellen, but I want a whole song of that Trapbeat. 

Ik ben alvast heel benieuwd naar de volgende stukken van deze crazy Asians! Check Underwater Bank hier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s