Leak Alert: Malik // Alive

Screenshot_2016-07-02-18-31-32.png

Onlangs zat ik samen met onze 16-jarige rapper Malik voor een mini-interview. Dit heeft me een beetje privilege gegeven op de exclusives. Bij deze leak ik vandaag zijn track ‘Alive’. 

Malik haalt zijn inspiratie vooral uit zijn verleden, de dingen die hij meemaakt en zijn kijk op de wereld. “In ‘Alive’ beschrijf ik niet iets dat ik heb meegemaakt maar eerder een droom. Ik denk veel na over het leven en dat vloeit automatisch op papier. Ik haal mijn inspiratie niet uit illegale middelen, en ga er zeker niet over opscheppen in mijn tracks. Ain’t about that selling cocaine type of bullshit. Ik ga dieper dan dat.” 

Malik’s dromen en goals zijn heel duidelijk. “Ik wil gewoon naar Amerika” luidt het bij de tiener. Binnenkort heeft de Antwerpse Malik een meeting met het Amerikaanse recordlabel Def Jam. Deze zomer trekt hij een week naar Atlanta om het allemaal waar te maken. “Het wordt gek! In Atlanta ga ik een clip shooten, dat moet gewoon!”

Malik en ik houden je zeker op de hoogte van de ontwikkelingen van zijn wilde avonturen! Maar voor nu, beluister de exclusive track van Malik hier.

Voor een 16-jarige jongen uit Antwerpen heeft hij verdomd veel talent. Deze track heeft hij helemaal zelf geproduced. Zoals ik in mijn vorig artikel zei is Malik voor mij vergelijkbaar met PARTYNEXTDOOR. ‘Alive’ heeft een super lekkere beat die hij -uiteraard- ook zelf heeft gemaakt. De lyrics zijn fantastisch en het feit dat het geschreven is door een 16-jarige, maakt het allemaal nòg interessanter. Een talentje om in’t oog te houden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s