Hermes releaset zijn nieuwe single WWJZ

on

Ik ga er geen doekjes om winden, wie Hermes nog niet kent, zal ‘m in de nabije toekomst zeker ontdekken. Onlangs gaf hij zijn eerste show op IloveHipHop en zowel hij als zijn fans hebben de smaak te pakken.

Na een storytell-single waar hij de nadruk legde op ‘real talk’ is het tijd voor een zomerse turn up – hit. Zijn single WWJZ staat voor ‘Wat wil je zien’ en ook hier komt hij met een volledig nieuwe sound. In deze track neemt Hermes ons mee met een turn-up vibe die je niet stil laat zitten. De pompende 808’s zorgen ervoor dat bewegen wel echt een must is voor deze track.
Deze combinatie is weer een vernieuwende sound en zo laat Hermes Barzelini weer zien waar hij voor staat: the game changen!
Zoals hij al in zijn laatste track Respect spitte: ”Zie me zelf niet als een rapper die maar eventjes z’n shine komt halen.” Met deze line legt hij de lat voor deze nieuwe single weer een pak hoger maar hij laat zien dat die zeker niet gelogen is.
De beat werd getikt door niemand minder dan Toxic en de afmixing hebben we te danken aan Delly.
Beluister de single van Hermes hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s