Hermes lost de videoclip van Trapback

Pakkende bars, een sterke mening en karakter, dat is Hermes. De Haagse rapper bracht vorige week zijn single Trapback en lost vandaag de videoclip ervan.

Hermes Barzelini is een opkomende rapper uit de Haagse Schilderswijk/Transvaal. In zijn tracks neemt hij je met een storytelling-flow mee naar deze kant van Den Haag. Hij is die rapper die oldschool hiphop met newschool trap probeert te mixen. Op zijn nieuwe track slaagt hij daar zeker in en brengt hij een vernieuwende sound die hem onderscheid van de rest. Zijn originele sound vraagt om erkenning en die komt hij halen.

Trapback is de vierde single die de rapper uitbrengt en het is duidelijk dat hij belang hecht aan originaliteit en creativiteit. Dit is ook te zien in de videoclip. De door Toxicbeats geproduceerde track werd geschoten in samenwerking met 2morrowshype. Maar de clip heeft hij zelf geregisseerd in Den Haag. Hij laat zien hoe de streets er aan toe gaan en dat in combinatie met verfrissende kleurrijke visuals die clip helemaal afmaken. De afmixing van de song hebben we te danken aan Dellie.

Hou deze younging zeker in de gaten want stilzitten staat niet op zijn planning dit jaar. Hermes kan niet wachten om zijn stad en luisteraars kennis te laten maken met zijn nieuwe sound en daar is Trapback het begin van.

Bekijk de single hieronder!

https://m.youtube.com/watch?v=iUhVI63RUGg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s