Josylvio komt Hella hard op zijn nieuw album

Na het groot succes van Ma3seb en 2 Gezichten gooit Josylvio zijn derde speler in de game.

Vorige week dropte Josylvio zijn langverwachte album Hella Cash. Dat was voor mij het hoogtepunt van de week! Hij bracht het album uit via zijn label dat de naam deelt van zijn project.

Zijn album telt maar liefts 14 tracks en een aantal verrassende collabo’s. De eerste featuring is gelijk al één van mijn favoriete tracks: Op Je Hoede. Een track waarin Josylvio samenwerkt met Hef en Moeman en een track waar iedereen belachelijk hard in komt.

Verder werkt hij samen met Frenna op Skiemen. Persoonlijk ben ik geen Frenna-fan maar dit is wel een hitje. Kan mogelijks ook aan de beat liggen! Er staat ook een featuring op met Kevin en Yade Lauren. Gold Chain, ook een hele verrassende samenwerking.

Ook Jonge Jongen 3Robi krijgt een plaats op dit album. Samen murderen ze de track Jompo op een Ilias én Esko-beat, double score! Sevn Alias en Zefiano zijn uiteraard ook van de partij op Hella Cash.

Ondanks het grote aantal collab’s, staan er toch een heleboel solo tunes op Josylvio’s album. Van heel catchy hitjes naar turn up-platen. Wat ik vooral het beste vind aan dit album is de vernieuwende sounds en monsterlijk goede beats. Josylvio’s flow blijft ook maar upgraden en dat is zeker niet onopmerkelijk voorbij gegaan.

Zeker op Automatic. By far een van m’n favoriete tracks (at the moment) op Hella Cash. Flow-gewijs is dit de hardste tune van het album, hoewel Catch Up ook wel erg dicht in de buurt komt.

Mijn minst favoriete tune is Skittle Stacking. Meestal hou ik wel van die agressievere tracks, maar in dit geval verkies ik toch de tracks met een speelsere flow.

Na het grote succes van Ma3seb en 2 Gezichten had ik gedacht dat het derde album iets minder ging zijn, maar Josylvio blijft in een stijgende lijn groeien. En dat heeft hij nog eens bewezen met Hella Cash.

Wat was jou favoriete track?

Beluister het album hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s