New female rapper in the game

De Gentse Suave Twelve debuteerde onlangs met haar track genaamd Freestyle.

De 22-jarige Suave rapt al een tijdje, maar Freestyle is de eerste track die ze officieel uitbrengt. Rappen is niet het enige dat ze kan, sommigen onder ons zullen haar misschien wel kennen van haar slam poetry. Daar heeft ze al een paar contests mee gedaan voor Urban Woorden.

Het duurde een tijdje voor ze met muziek begon cause she didn’t believe she could rap. Na jaren lang twijfelen begon de Afghaans-Russische chick met rappen. Op jonge leeftijd inversteerde ze in haar eigen studio waar ze zichzelf alles aanleerde wat met rap te maken had. Ook schrijft ze haar te teksten helemaal zelf. Waar ze haar inspiratie vandaan haalt? She loves pretty much everything; van 90’s R&B naar Franse trap!

The universe blessed me with music, every inch of my mind heart and soul. And I want to give those blessings back by creating a beautiful sound that brings happiness to other people and myself, it sets my soul free, it’s simply my purpose. – Suave Twelve

Freestyle is de ultieme smoker-track met een goeie portie van harde bars en sterke flows. De productie van deze tune hebben we te danken aan Hkey en OodaïSound. Zeker een track om eens te checken en zeker een chick om in de gaten te houden!

Heb je Freestyle nog niet beluisterd? Bless your ears en check’m hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s