Graci – Kleurrijker (review)

Vorige week dropte Graci zijn langverwacht album dat gelijknamig is met zijn vorige single: Kleurrijker.

De younging uit Overpelt was in 2017 goed op dreef. Hij dropte in afwachting naar het album de singles 2k17 en Kleurrijker, wat een heel succes was voor de jonge rapper. De 13de dag van het nieuwe jaar hield hij de release party van zijn nieuw project (wat ook een heel succes bleek te zijn!).

Het album telt maar liefst 11 tracks beginnend met zijn eerste single 2k17, wat voor mij de beste keuze was als eerste single. Het is obvious dat Graci het liever zelf doet aangezien er maar één featuring op staat. Die eer gaat naar niemand minder dan Malik! Samen trokken ze de studio in voor de monsterplaat Lamborghini. Altijd een goede combo die twee!

Het album heeft een mooi balans tussen iets serieuzere tracks die lyricaal doordachter zijn en de hitjes met gekke flows zoals Scheef Op De Foto. Ook muzikaal en instrumental-wise gezien is Kleurrijker een sterk album. De producties hebben we vooral te danken aan Staf en Malik.

Beluister het album hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s