Gucci Mane’s meest verrassende collabs op Mr. Davis

De onlangs getrouwde Gucci Mane bracht vorige week een nieuw album uit dat zijn nieuwe naam draagt; Mr Davis. 

Mr. Davis is Gucci’s 11de studio album. Op dit 17-delige album kiest Gucci voor een paar interessante samenwerkingen. Van een Gucci – Migos collab verschieten we niet meer, dit is een vertrouwde combo dat altijd goed gaat. Ondanks dat I Get The Bag exact het zelfde klinkt als Slippery, brengt Take Off wel één van zijn betere verses.

De collabs op Mr. Davis die ik niet meteen zag aankomen? First off all, thanks for choosing a lot of my favourite artists!

 1. Curve (feat. The Weeknd)
  Wat een rare keuze voor een Gucci-tune maar wat een gekke schijf. Een catchy The Weeknd-hookje gevolgd door een smooth ass verse dat heel de dag blijft hangen. En dat in combo met gangsta Gucci-bars. Double score!
 2. Enormous (feat. Ty Dolla Sign)
  De ene hit wordt straight up gevolgd door de volgende; Enormous. Ty Dolla Sign die de hook verzorgd gevolgd door een Gucci verse met heel wat seksueel getinte punchlines. My sex game so aggressive, I’m just tryna splatter youYour booty is enormous and my dick’s enormous too. Naderhand gezien is Dolla Sign toch niet zo’n vreemde combo voor Gucci. Aan hun lyrics te zien denken ze zeker alike en van mij mogen ze meer samenwerkingen doen. It definitely works.
 3. Lil Story (feat. Schoolboy Q)
  Samen met TDE’s finest Schoolboy Q brengt Gucci de track Lil Story. And this might be my favourite one of the album. “Remember couldn’t afford a blunt, now a million ain’t enough” luidt het bij Schoolboy. Deze track is een ‘lil story’ waar de guys het over hun verleden hebben. Illegale substanties verkopen en gang-banging! Ik ben er zeker van dat Mr Davis en Schoolboy niet meer op die lifestyle zijn, maar meer van zulke tunes graag!
 4. Jumped Out The Whip (feat. A$ap Rocky)
  The Wop linked up with the Mob! 
  Wat is er beter dan een gangsta Gucci track met A$ap Rocky als featuring? Een A$ap verse waarin hij verbaal relate naar Schoolboy Q’s ‘There He Go’! Triple Score! Gucci verzorgt de hook en eerste verse op de harde 808’s van een Metro Boomin‘-beat. A$ap Rocky murdert de track met de laatste verse.
 5. Miss My Woe (feat. Rico Love)
  Elk album heeft wel een rustigere song. Toen dit album uitkwam had ik niet direct verwacht dat er zo’n liedje zou tussen staan, maar yes, he did it! Samen met Rico Love trok hij de studio voor de tune: Miss My Woe. Deze track is dedicated aan Gucci’s homies (dead or alive) in jail. This song is so fucking dope. Rico Love is ook de perfecte stem voor deze hook. Gucci werkte ook samen met Monica voor de lovey-dovey-tune We Ride en dat is écht the cutest Gucci track ever.

Dit waren de samenwerkingen die me het meest verraste, maar lang niet de enige. Ook Nicki Minaj, Big Sean en Chris Brown krijgen een plaatsje op dit masterpiece. Slim Jxmmi en de herrezen Young Dolph delen de eer op een track!

Wat is jou favoriete collab op het album? Go check out Mr. Davis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s