Soul’art gets it!

Na de toppers ‘Django’ en ‘I Got You’, let me introduce you to: I Get It.

De onlangs getekende Top Notch artiesten brengen in aanloop naar hun eerste EP hun derde single uit. Vorige keer hoorden we Martha en Jazzy Bench op ‘I Got You’. Deze keer is het de beurt aan de andere $oul’art artiesten.

Op een Jim Hood beat brengt Monsieur 13 een smooth hoekje gevolgd door een nog smoorhere verse! Hierna is de Engelstalige Zediam aan de beurt die een stukje poetical spoken word voor jullie brengt. Wat ook altijd een meerwaarde is in zulke tracks. Sparrow neemt over met een bad ass verse. Ondanks dat mijn Frans niet goed genoeg is om alles te verstaan, voel ik gewoon dat deze hard is.

I Get It is een single in aanloop naar hun eerste EP genaamd Granny’s ResEP. Het zal niet al te lang meer duren voor deze uitkomt maar de tune kunnen we in iedergeval plat draaien tegen dan! Beluister I Get It hieronder!

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Olá lá ! Isto post não podia ser escrito melhor !
  Olhando isto post me lembra do meu companheiro de quarto anterior!
  Ele continuamente manteve falando isto. Eu vou frente
  esta informação com ele. Razoavelmente certo ia têm uma boa ler.
  Obrigado por partilha!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s