OH MY GOODNESS

Oh My Goodness! oftewel OMG! Yes, dat is de naam van dé nieuwe clip van Vic Mensa waarbij hij lyrical genius Pusha T de eer geeft om er een fire verse op te gooien.

OMG staat op Vic Mensa’s EP The Manuscript in aanloop naar zijn debuut album The Autobiography dat 28 juli uitkomt. De track begint al met een geniale hook waar we niemand minder dan Pharrel Williams horen.

De catchy hook wordt gevolgd door een ziek harde verse van Vic Mensa. We already knew dat sterke lyrics geen probleem zijn voor Mensa en ook hier laat hij dat nog eens zien. Lines dat terug blikken op zijn verleden en nog veel meer.

Pusha T murdert het einde met zijn insane flow. I’ve always been a Pusha T fan en in OMG bevestigt hij nog is waarom ik dat moet zijn. Dit is écht een harde tune en brengt een heel bad ass vibe over. You cannot not feel bad ass while you’re listening this tune. En voor zulke tracks leef ik echt. Oh, en by the way de credits van deze monster beat zijn ook helemaal voor lil Skateboard P.

Ik ben alvast heel benieuwd naar zijn album dat 28 juli uitkomt maar voor nu zet ik deze tune nog even op repeat.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s