New kid on the block: Asaph Sampa

De jonge Asaph Sampa die onlangs mee deed aan de Violecia talentenshow dropt zijn eerste track.

Niet zolang geleden vond er een talentenjacht plaats in Antwerpen waar jongeren hun ding konden doen en waarvan Hef de jury was. Eén van de talenten die er aan mee deed was de 17 jarige Asaph Sampa. Hij is erg jong begonnen met muziekschool waardoor hij zelf enkele instrumenten bespeeld. Sampa schrijft niet enkel zijn lyrics, maar ook de beats en het producen heeft hij helemaal zelf in de hand.

Sinds die talentenjacht is hij hard beginnen werken met als resultaat een track genaamd Maybeline. Maybeline is een lay back love song, dat vooral over beauty aspecten gaat.  Het geeft me zelfs beetje een PARTYNEXTDOOR vibe. Heel rustig, heel smooth.

Beluister hieronder de eerste track van Asaph Sampa!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s