Flexuptown debuteert met BANK

Flexuptown brengt zijn eerste track ‘BANK’ dat onverwachts een familiewerk is geworden met zijn neef. 

Flexuptown aka Domi is een negentien jarige jongen geboren in Rotterdam en getogen in België. ‘Zodra ik naar België verhuisde had ik m’n focus op muziek gelegd.’ klinkt het bij de youngin’. ‘In het begin nam ik mijn muziek op in Studio 15 te Mechelen met Zed van $oul’ Art, hij heeft me enorm veel geleerd. Ondertussen heb ik mijn eigen studio.’

BANK is de titel van Domi’s eerste track die hij samen met New ATL heeft gemaakt. Bank was oorspronkelijk een freestyle die ze via FaceTime hadden gespit met een producer uit Virginia. Maar die vonden ze dan zo dope, dat ze er een volledige track van hebben gemaakt.

Deze tune is een luchtige mix van verschillende vibes die me zelfs een beetje aan Lil Yachty laten denken. Beluister het eerste project van Flexuptown hieronder en check de lyrics van de track hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s