Aaròn got barz!

Aaròn, een Duitse jongen met Congolese roots die opgegroeid is in Brussel, bracht onlangs zijn eerste track genaamd ‘Aaròn Got Barz pt 1’.

Met zijn 23 jaar breidde de jonge Congolees zijn musical en vocal skills uit door instrumenten te bespelen en te zingen in een kerkkoor. De rapper heeft als kind veel gereisd waardoor zijn talen zeker een pluspunt zijn. Hij rapt in het Engels maar je zal horen dat Aaròn verschillende talen in zijn track gebruikte van Lingala tot Spaans, van Portugees naar Engels met een finishing touch in het Frans.

Hij groeide op met R&B maar de kunst van rappen kreeg uiteindelijk toch zijn volle aandacht. Geïnspireerd door southern American artists zoals o.a Ace Hood, T.I & Ludacris, viel Aaròn meteen voor deze flow. Zijn lyrics zijn dan weer geïnspireerd door de east coast rappers in 90’s.

Zelf beschrijft Aaròn zijn muziek als: flows gemixt met rhythm and rhymes! De luisteraars kunnen verhaalvertellende, motiverende en emotionele tracks verwachten gebaseerd op zijn eigen levens ervaringen.

Beluister ‘Aaròn got barz pt. 1’ hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s