Track Of The Week: Jahkoy – California Heaven ft. Schoolboy Q

screen-shot-2016-09-16-at-13-39-33

Newbie Jahkoy die onlangs tekende bij Def Jam , debuteerde met zijn eerste officiële single waarin hij samen werkt met one of the great TDE-members.

Jahkoy uit Toronto bracht gisteren zijn eerste single genaamd ‘California Heaven’ die op zijn soon to be released EP, ‘Foreign Waters’, staat. En ik heb het gevoel dat deze EP het potentieel heeft om iets speciaals te worden.

Jahkoy tekende eerder dit jaar een contract met Def Jam Records en werkte samen met niemand minder dan ScHoolboy Q. Zowel de beat als de productie van ‘California Heaven’ zijn on point en zijn vocals make me feel some type of way. En dan heb je weer een schitterende verse van ScHoolboy Q als kers op de taart. Check hieronder Jahkoy’s prachtige eerste single:

Ohja, by the way… ScHoolboy Q bracht onlangs een videoclip van een van mijn favoriete tracks van de ‘Blank Face LP’, hoe hij er in slaagt om er 20 jaar jonger uit te zien weet ik niet, maar zijn gewichtsverlies is niet onopmerkelijk voorbij gegaan. De fans van ‘Man Of The Year’ gaan deze clip absoluut geweldig vinden. En ook een shout out naar de looks van Miguel die mijn ogen helemaal verblindde! Geef ‘Overtime’ ook zeker eens een kijkje!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s