Ty Dolla Sign – Trix

foto (1)

14 april was het eindelijk zover, het optreden van Ty Dolla Sign, één van mijn fa-vo-riete artiesten, in de Trix. Ik heb al lang niet meer zo uitgekeken naar een optreden sinds Kendrick Lamar op Les Ardentes.

Na weken lang de dagen aftellen kwam de langverwachte dag. Ik was ‘wavy’ en er helemaal klaar voor. Dolla $ign, gelabeled bij Taylor Gang Records, dé artiest die ik de afgelopen 3 maanden non-stop op repeat heb gespeeld zou ik eindelijk voor de eerste keer zien. Dankzij het fantastische openbaar vervoer hier in België was ik net te laat voor het voorprogramma dat werd geserveerd door Krept & Konan, het Engelse hiphop duo dat dus blijkbaar ook wel de moeite waard was om te checken.

Snel na het voorprogramma verdriedubbelde het publiek en ik had mezelf helemaal naar voor gewurmd om het beste plaatsje te vinden van waar ik Dolla Sign kon bewonderen. Na een paar klassiekers van het Free TC album begon het publiek eindelijk wat meer mee te leven. Om eerlijk te zijn was ik best wel teleurgesteld in het publiek, er leken meer jongeren te zijn die zin hadden in een leuk feestje dan echte true fans. Op de show zelf was weinig aan te merken, goede afwisseling van de Free TC tracks en de turn up plaatjes. Het publiek ging helemaal uit het dak tijdens ‘Paranoid’ en ‘Or nah’. Live band was er niet (waar ik stiekem toch een beetje teleurgesteld om was), maar Dolla $ign maakte het weer helemaal goed door halfverwege zijn show zélf de gitaar te bespelen door de tracks heen, wat toch wel een topper was! En ik was helemaal verkocht toen hij afsloot met ‘Horses in the stable’, mijn favoriete track als afsluiter. Dat had voor mij niet beter gekund. Na de show hield Dolla Sign ook een signeer sessie voor de fans die ook merchandise hadden gekocht, daar kon ik jammer genoeg niet bij zijn.

Vrijdag 9 juli kunnen we Ty Dolla $ign weer gaan bewonderen maar dan op de Luikse festivalweide van Les Ardentes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s