Clercy over zijn nieuwe single Temporary

Vorige week releasete de Brugse Clercy zijn nieuwe track Temporary.

Dat Clercy niet op die mumble-rap is, is geen geheim meer. En dat bewijst hij met zijn nieuwe track Temporary nog maar eens. De younging spit barz over zijn issues op een zelfgemaakte beat. Zelf heeft Clercy jullie ook wat te vertellen over de track zelf:

Het was voor mij een zwaar jaar 2017, veel zaken die ik nog moest doen, veel zaken die jammer genoeg niet vlot verliep. De persoonlijke relaties die gevaar opliepen en dan de mensen die niet wisten waar ze mee bezig waren. De ruzies liepen op waardoor ik het op einde besloot terug mijn eigen weg te gaan. Het was moeilijk want ik viel terug in een zwart gat, ik moest weer helemaal van num beginnen maar ik moet eerlijk zeggen, het was liever dat dan in de management te blijven. Het sloeg nergens meer op.

Al bij al, we vergeten veel te vaak dat alles wat we doen maar tijdelijk is, niets of niemand is voor eeuwig. Of het nu goed of slecht gaat in ons leven we moeten doorgaan.

En dit is what Temporary is all about! Een track waar iedereen zich wel een beetje in kan vinden. Deze tune is ook in aanloop naar een volgend project, so all I can say is stay focussed! Temporary komt gepaard met een clip die je kan vinden op Clercy’s Facebook-pagina. Uiteraard kunnen jullie deze ook beluisteren op jullie favoriete muziek platform.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s