If Young Metro don’t trust you…

Metro Boomin (a.k.a. Young Metro) is een 24 jarige beatmaker uit Missouri die de beats van onze favoriete tunes maakt. Nu deze geniale jongeman wil ik ook wel eens in de kijker zetten. Momenteel is hij hard aan het werk aan zijn debuut album dat in oktober uit en waar ik echt belachelijk benieuwd naar ben.

Young Metro wou vroeger rapper worden en is begonnen met beats maken zodat hij er zelf over kon rappen. Voor hij het wist werd hij een van de beste trap beatmakers en duurde het niet snel voor Gucci Mane en Future op zijn tracks hopten!

Eerder deze maand dropte hij de eerste single van zijn aankomend album waarop hij verses van Offset en Drake gooide. De track heet No Complaints en de beat is hier echt gestoord. Niet alleen is de beat heel hard maar ook shinen Offset en Drake hun way through the track. Personally hou ik sowieso meer van Drake op collabo’s dan zijn eigen songs en deze tune heeft bevestigt waarom.

‘At 17 I wanted everything that was in store. At 23 I bought it all just to make sure.’ – Drake

Nu dat is niet het enige waar onze young Metro mee bezig is want ook heeft hij het volledige album genaamd Perfect Timing van onze Nav geproduceerd. And I gotta tell you, this is straight fire. Dat de beats erg goed zijn daar kunnen we wel vrij zeker van zijn, maar dat Nav er goed op rapt? Daar ben ik nu ook vrij zeker van! Wat een cool album en wat een goeie combo. Nav koos ook voor interesting collabs en heeft tracks waar hij collaboreert met traplords Gucci Mane en 21 Savage. Ook de internet sensaties Lil Uzi Vert en Playboi Carti krijgen een plaatsje op Perfect Timing. Een andere collabo op het album waar ik ook wel fan van ben is You Know met Belly.

Een album dat zeker het checken waard is. Beluister Perfect Timing hieronder!

https://open.spotify.com/embed/album/2MeKtlPqTL90MGhf4BZnQ6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s