Monsieur 13 brengt het vervolg van zijn eerste solo tape Project X

on

Vorig jaar schreef ik over de Franstalige leadzanger en CEO van $oul’art zijn eerste solo mixtape genaamd Project X. Exact een jaar later (op zijn verjaardag, by the way!) release ik het vervolg daarvan: ProX1.3

Het project dat ik vandaag uitbreng bestaat uit 3 tracks, een persoonlijk selectie van 13’s favoriete tracks na de release van zijn eerste mixtape. ProX1.3 is een leuk tussendoortje in afwachting naar het $oul’art EP dat heel binnenkort uitkomt.

De eerste track van zijn driedelige tape heet Elegante. Op deze tune wordt Monsieur 13 vergezeld door zijn $oul’-collega Zediam. Ook 6 (die we ook hoorden op 13’s vorige project) krijgt een verse op deze track. In Elegante spelen de boys met Engelse en Franstalige verses. Het trio gooit een zomerse vibe in de track met verschillende seksueel getinte punchlines.

Vervolgens komt hij met de tweede track genaamd Oh Ouai waarin hij de lifestyle beschrijft. Op een harde beat flowen de boys moeiteloos doorheen de track. Hierop werkt 13 samen met niemand minder dan zijn eigen broertje Maximillion (vroeger gekend als Breezy van Zwartwerk), $oul’-member Jazzy Bench en Cali, ook een Zwartwerk artist.

Last but sure as hell not least; QVTF of Que Vas Tu Faire. Zijn laatste track is dan ook ineens mijn personal favourite. Een heerlijke melodie dat gepaard komt met een loveydovey vibe. De smooth outro van deze tune werd verzorgd door Zediam. Als deze track niet dé zomer tune wordt, y’all are deaf af.

J’ai peur de te perdre, baby je sais que t’as peur qu’ je te laisse

– Monsieur 13

Hier vind je de download naar ProX1.3.
Monsieur 13 bedankt iedereen die hem gesteund hebben through this project!

Een dikke shout out naar:
Iedereen die op deze tape staat en heeft mee gespit.
Iamnot voor het opname, afmixing en mastering van de tracks.
Chrisis voor de awesome cover van het project.
De random guys die deze harde beats op het internet hebben gezet.
En uiteraard, niemand minder dan zijn $oul’art-crew for the love and support.
En jullie natuurlijk!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s