‘Mijn duistere momenten heb ik omgezet naar een nieuwe bron van inspiratie.’ -Clercy

Niet zo heel lang geleden had ik een interview met Clercy over zijn langverwachte album die bijna klaar ligt voor ons! Maar eerst verrast hij ons met een introductie filmpje over ‘The Rising Phoenix’.

Het project dat Clercy brengt is gebaseerd op zijn levensverhaal van de afgelopen twee jaar. In het introductie filmpje vertelt Clercy zijn story over hoe hij met rap in contact is gekomen en wat hem gedreven heeft om verder te doen.

“Momenten waar ik verloren liep, het niet goed weten wat ik moet doen en of wat er mij te wachten staat. Ik geloof dat iedereen zo’n moment heeft waar hij of zij verloren loopt. Dat is helemaal normaal. Verschillende zaken die ik nog niet had verwerkt en die ik op dit project stap voor stap zal verwerken, een plaats geven.” luidt het bij Clercy.

Screen Shot 2017-01-31 at 13.38.21 1.png

Zijn duistere momenten heeft hij omgezet naar een nieuwe bron van inspiratie. Clercy wil dat zijn album mensen aan het denken zet, dat ze zich inleven in de situatie en daardoor zichzelf terug kunnen vinden. In Clercy’s nummers hoor je ook dat hij interesse in politiek heeft en legt in de tracks uit waarom.

Clercy’s motto?  Een quote van Nina Simone: You can’t help it. An artist, as far as i’m concerned, is to reflect the time.
“We leven ook in zeer interessante tijden waar iedereen -inclusief mezelf- op zoek is naar antwoorden op onze vragen.” klinkt het bij Clercy.

Bekijk zijn promo video in afwachting naar zijn album ‘The Rising Phoenix’ hieronder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s