Wilde Westen komt met een nieuwe track

De jongens van Wilde Westen brachten onlangs een 20 minuten lange 101 Barz sessie en zijn sindsdien niet meer te stoppen. Op een (uiteraard) Iliass-beat scheuren LouiVos, Kingsize & 3robi de track ‘Sinds Een Puber’.

Ilias op die beat en LouiVos, Kingsize en 3robi icing the cake. We hadden al een kleine preview gekregen van deze tune tijdens de sessie maar de volledige track is er eindelijk. First of all: shout out naar Illiass voor deze monsterbeat en productie.

LouiVos kreeg de eer om de track te openen met een domme hook. Die wordt gevolgd door de eerste verse waarin hij de beat helemaal murdered met zijn catchy lines. Na de hook neem 3robi de tweede verse over. Dat hij een gekke flow heeft is geen geheim meer. Zijn uitgesproken accent geeft elke verse een extraatje en dat wordt in deze tune nog eens bevestigt. De laatste verse laten we over aan Kingsize die de kers op de taart brengt. Met zijn flow en bars maakt hij de monsterlijke beat van Ilias helemaal af. Videocredits zijn voor Divergents!

Beluister ‘Sinds Een Puber’ in afwachting naar hun mixtape ‘WW Nation’ hier.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s