Migos komt hard met hun nieuwe album Culture

Na Migos’ eerste single ‘Bad and Boujee’ dat wereldwijd een hit werd hebben we lang genoeg gewacht voor het volledige album: Culture.

Na ‘Bad and Boujee‘ hebben we in januari heel de maand door wat singles gekregen in afwachting naar Migos’ album. Op de derde dag van het jaar verraste het trio ons met ‘Call Casting‘ en het duurde niet lang voor ze ‘T-Shirt‘ en ‘What The Price‘ ook online gooiden. De juiste singles hebben ze zeker uitgekozen want dit waren stuk voor stuk allemaal catchy tunes.

De intro van het album deelt de naam van het album en is in samenwerking met niemand minder dan DJ Khaled. Culture wordt vervolgd door de hit T-Shirt waar ik al fan van was sinds de seconde dat die uitkwam. Een tune met een extreem catchy beat, veel drug references en een clip met een shitload aan bont en Versace snowboots! Can it get any more saucy?

Op het album werkten de boys niet alleen samen met DJ Khaled, maar ook Travis Scott krijgt een plaatsje op het album met zijn wavy tune: Kelly Price. 2 Chainz verzorgde de verse op Deadz maar mijn favorite collab op deze plaat gaat voor Slippery met Gucci Mane.
Na ‘The Return of East Atlanta Santa‘ was ik sowieso terug op die Gucci Mane shit. Deze tune met Migos heeft dat gevoel alleen maar bevestigt. Wat een goeie beat en flow!

unknownQua beats en flows blijven de jongens er op vooruit gaan door het album heen. What The Price is voor de moment een van mijn favorites, die tune is echt murder. Deze beat werd verzorgd door 808Godz, Ricky Racks & KeanuBeats net zoals meerdere van de tracks op Culture.

Bij het horen van de singles wist ik dat dit een fire album ging zijn. Ergens was ik bang dat de singles ook gewoon de beste liedjes van hun album gingen zijn maar dat was absoluut niet het geval. Heel het album door verrast het trio ons met catchy beatjes, gekke punchlines en absurde backings. Zeker een topper om de eerste maand van het jaar te beginnen!

Go check out Migos’ album: Culture! Ook een shout out naar de graphic designer (Stole “Moab” Stojmenov) van de cover van het album want die is ook heel dope!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s