Crooks // Whiskey Plain

Onlangs had ik een interview met Hef Bundy waarin hij had vermeld dat Crooks één van de meest underrated rappers in Nederland is. En dat we in 2017 hem zeker in de gaten moeten houden. 

Deze week bracht Crooks zijn eerste single van het jaar dat gepaard kwam met een bijpassende videoclip. ‘Whiskey Plain’ is de naam van de track en de productie werd verzorgd door Moksie Meppie. Hoewel ik geen house fanaat ben, geeft dit beatje mij wel een heerlijke zomer vibe.

“Je leeft maar één keer, daarom leef ik me uit. Was aan het sparen maar fuck it, vanavond geef ik het uit.” Dat is het motto voor de volle 3 minuten en 38 seconden. Een perfecte party-tune dat tijdens het festival seizoen gepompt moét worden. De beelden van de clip hebben we te danken aan SYNDRUM PRODUCTIONS. Ik ben alvast benieuwd naar zijn verdere werk na het luisteren van deze track.

Check Crooks’ Whiskey Plain videoclip hieronder en check de lyrics hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s