Bouzzy dropt remix van ‘Fuck Broke Being’

Onze youngin’ Bouzzy is zeker niet stil blijven zitten. Na zijn mixtape en nog 2 andere videoclips brengt hij iets nieuws. Vandaag dropt Bouzzy een remix van een track die oorspronkelijk van New ATL is genaamd: ’Fuck Broke Being’ 

Kenny a.k.a New ATL bracht onlangs de track ‘Fuck Broke Being’ en die is zeker niet ongezien gebleven. ‘Iemand stuurde me deze track door en ik was meteen verkocht. Ik wist dat ik van die track een remix wou maken.’ klinkt het bij Bouzzy. Na ‘Joga Bonito’ en zijn ‘Hoodviddy’ is het weer tijd voor een banger. Op een heel leuke instrumental brengt Bouzzy een paar van zijn verses. De hook wordt nog steeds verzorgd door New ATL.

De jonge Mechelaar is één van de artiesten waarbij je elke keer opnieuw verbetering ziet en dat is bij ‘Fuck Broke Being’ ook zeker het geval. Beluister de remix van Bouzzy op de track van New ATL hieronder. En de lyrics kan je hier checken!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s