LYRICS: Bouzzy // Rente

(Pre hook)
Ik stort niet er wordt gestort
bitches worden nu gescot
met me jongens in de cut
want ik heb niks aan een thot
al me drerie pakke cente
ik wil een trappen in een mansion
in je buurt pak procenten, pro money pro centen

(Hook)
Pro money pro centen
We pakken money zonder rente
Pro money pro centen
We pakken money zonder rente
Pro money pro centen
We pakken money zonder (3x)

(Verse)
Doe die domme dingen voor die dure dingen
als ik kom kom kom ik dom dom,
12 12 min min 3 in de ghetto nigga alles bom bom
merry merry alles hoog hoog heb die workshop bitch vrom vrom
domme shooter noem hem Run Run
shoe game strong strong
ik heb die dingen in bedrijf, draag die blokken op me lijf
ze willen nu fucken waarom deed je stijf
oeh ze kijken me raar aan
Louis blokken voel zwaar aan
bitches weten ben op saaf ja,
we pakken money zonder rente, ik maak je koud in de lente,
pro money pro centen gang gang

(Pre hook)
ik stort niet er wordt gestort, bitches worden nu gespot, met me jongens in de cut, want ik heb niks aan een thot, al me derrie pakke cente, ik wil een trappen in een mansion, in je buurt pak procenten, pro money pro centen

(Hook)
Pro money pro centen
We pakken money zonder rente
Pro money pro centen
We pakken money zonder rente
Pro money pro centen
We pakken money zonder (3x)

Domme adlips voel me young thug,
kan em trekken ben een young thug,
in de kitchen en we draaien draaien met die fucking lepel
ben die young plug, its a madthing,
in de velden met een anti, auto tune nee auto tune want ik zoek zoek & ik race race geen karting, ben met die mandem, hit hit ik ben een anthem, tah tah tah met die gun en, hoofd van die gyaldem, 1,6 voor die klanten, oeh yeah, ja we mixen, je kan me bellen en ik fix het, ik zie veel wit net een melkboer, maar we pushen hier geen melk broer, we blijven draaie geen felle toer, ze blijve belle bitches willen flexen nee ik kan je drukken net een ipad, we blijven djunen in de night ik zie meer gebruikers dan een imac, ze willen white, ze zegge damn ja die mocro draait, punshline ja ik punsh lines in je bendo en ik kom hard net als maywheater dom

(Pre hook)
ik stort niet er wordt gestort, bitches worden nu gespot, met me jongens in de cut, want ik heb niks aan een thot, al me derrie pakke cente, ik wil een trappen in een mansion, in je buurt pak procenten, pro money pro centen

(Hook)
Pro money pro centen
We pakken money zonder rente
Pro money pro centen
We pakken money zonder rente
Pro money pro centen
We pakken money zonder (3x)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s