December Releases

December was niet alleen de drukste, meest feestelijke én laatste maand van het jaar. Maar ook de maand dat veel rappers beslisten dat we 2016 niet mogen uitgaan zonder ze te vergeten. Daarom zet ik even een paar leuke releases van deze maand op een rijtje voor jullie. 

De Belgische Scène is zeker niet rustig gebleven tijdens de feestdagen. December startte meteen met een banger toen Cozone zijn derdespeler in het spel gooide en de Chopaholic beat tape dropte. Beluister Cozone’s werk hieronder.

Ook de mannen van Eigen Makelij zijn op dreef. In afwachting naar hun album ‘Volume 8‘ dropten ze heel de maand door tracks en clips van het album. Onlangs kon je ze bewonderen in de Antwerpse Trix voor hun release optreden dat blijkbaar de moeite waard was om bij te wonen. ‘Volume 8’ zeker eens checken!

In de loop van December dropte Brusselse Hamza een track Projects in het teken van een campagne voor Villa Schweppes. Niet veel later brengt hij zijn mixtape Santa Sauce uit. Hoewel mijn Frans niet goed genoeg is om alle lyrics te verstaan is het toch wel safe to say dat de tape straight fire is.

Dat Mechelse Bouzzy gepopt is in 2016 is absoluut geen geheim meer, en het ziet er ook niet naar uit dat hij gaat onderdoen in 2017. Bouzzy dropte onlangs zijn Hoodviddy dat naar mijn mening zijn beste werk is tot hier toe!

Malik is één van de jongste in de Belgische scène en heeft onlangs betekent bij Universal Frankrijk. De youning bleef niet stil zitten en dropte een nieuwe track genaamd ‘Cream‘. Die hij uiteraard ook zelf geproducet en afgemixt heeft.

TheColorGrey (waar Woodie Smalls het neefje van is) is ook iemand die heel veel shine verdiend. Grey dropte vlak voor kerst maar liefst 2 gloednieuwe singles: ‘Chasing Life‘ en ‘Simple Man‘. Eerder dit jaar werd Grey ook gesigned bij Warner Music, way to go!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s