Meet the new TDE-member: Lance Skiiiwalker

Lance “Johnny Rocket” Howard, beter gekend als Lance Skiiiwalker, is een rapper en songwriter. Bovendien kan hij ook nog eens producen. Skiiiwalker werd onlangs designed bij TDE en bracht vorige maand zijn debuut album ‘Introverted Intuition’uit.

Ondanks dat Skiiiwalker een member van het hip hop duo “The Rocketeers” is, is hij het meest bekend voor het werk dat hij brengt met Jay Rock, ScHoolboy Q en Kendrick. De samenwerking tussen de boys ging zo goed dat Lance een contract kreeg bij Top Dawg Entertainment. Een paar dagen later kwam hij met een brand new album “Introverted Intuition”.

Het album bestaat uit 13 tracks en er staan bijna geen collabs op. Enkel voor de track “Stockholm” werkte hij samen met Michael Anthony en zijn TDE collega Schoolboy Q kreeg ook een plaatsje op zijn debuut album. De productie van het album verzorgde hij – zo goed als – helemaal zelf.

Leuk weetje: De 3 i’s in “Skiiiwalker” zijn een referentie naar Kendrick’s “Hiiipower”. Elke ‘i’ staat voor één van de 3 pilaren: Heart, Honor en Respect. “Skywalker” is ook de naam van een karakter uit Star Wars.

Bekijk hier alvast een paar videoclips dat ook op het album staan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s