Ana Isabel Mendes

Soufiane Eddyani – God Vergeef Me

Advertenties

Op 1 juni debuteerde New-Kid Soufiane Eddyani met zijn clip ‘Terug In De Tijd’. Het duurde niet lang voor hij zijn tweede bom online gooide genaamd ‘God Vergeef Me’. 

Na zijn succesvol debuut besloot Soufiane om het nog groter aan te pakken. Samen met zijn hele crew trok hij richting het Noorden van Afrika om een verhaal te verfilmen dat mensen zal doen laten stil staan.

De clip ‘ God Vergeef Me’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.’ luidt het bij Soufiane. ‘Het is zo dat ieder van ons zich ergens wel zal kunnen plaatsen in dit verhaal aangezien we allemaal al wel eens in aanraking zullen geweest zijn met de slechte verleidingen van deze wereld.’

Soufiane: “Mijn doel was ooit Nederland te bereiken en dat is me bij deze gelukt! Na 2 maanden lang mezelf in bloed, zweet en tranen gewerkt te hebben ben ik eindelijk beloond!”

Inmiddels heeft de clip al meer dan 30.000 views bereikt (waaronder ook over heel het Nederlandse gebied) en is massaal gedeeld geweest op alle mogelijke sociale media. Nog nooit is een artiest uit België zo hard ontploft zonder gebruik te maken van enig platform.

Deze jongeman is zeker iemand om in de gaten te houden. Voor degenen die zijn clip nog niet gecheckt hebben bekijk hem alvast hieronder!

Advertenties

Advertenties